Pech en nog meer van die onzin…

Een klein schrijven over hoe pech van iemand anders je dag, week of maand kan verpesten.

het ĺijkt er op dat de maand december een maand is wat gedoemd is bij mij. Elk jaar gebeurt er in december wel iets naars in mijn omgeving. Dit jaar was ik weer aan de beurt voor een vervelend afsluiting van het jaar. Het zal wat uitleggen zijn maar komt hier op neer.

Ik ben een auto fan, specifiek fiat en lancia uit de jaren 80 en 90. ik heb 1 auto die ik al 10 jaar heb, ben 2e eigenaar en heb hem van een hoopje shit naar een heerlijke bloedsnelle rat geholpen. 2 liter turbo, vol optie, leren verwarmde stoelen, clima en al die zaken meer. Auto ziet er sip uit maar was sneller als bijna alle autos die de gemiddelde viespeuk ziet in in hun dagelijks leven. (ja dat was is geen tikfout)

De auto is de afgelopen maanden gereden door een goede vriend van me, een kinkster die de weg naat hier geloof ik nog niet gevonden heeft. Een nette jongen en nog zuiniger op het pakje boter als ik….

Totdat hij ingehaald werd door zijn eigen haast… in de ochtend wou hij nog snel even auto nakijken voordat hij samen met zijn ouders een lange rit ging maken voor een ziekenhuis bezoek. Olie pijl was wat laag en hij heeft snel wat olie er bij op gedaan. In zijn haast is hij de oliedop vergeten vast te draaien en door hoe een turbo motor werkt had dat 1 niet onbelangrijk gevolg.

Alle olie werd uit de motor gepompt nadat de dop weg heeft kunnen vallen. Echt geen drup meer in de motor. Met als het te verwachten gevolg dat de motor compleet is vastgelopen. 1 zeldzame auto, met nog een veel zeldzamere motor stuk. schade 3000 euro en mijn grootste liefhebber auto totallos.

Onvervangbaar, niet in verband met de prijs maar simpel genoeg omdat er geen te vinden is als deze. Mijn probleem is dat hij echt wel verweten kan worden wat er gebeurt is. Maar omdat ik weet dat hij super zuinig was op de auto wil ik niet boos zijn op hem. Maar dat lukt me maar net.

In ieder geval heeft hij al uit zichzelf aangeboden om te doen wat nodig is om het goed te maken en bereid alle kosten te betalen die veroorzaakt zijn door dit. (transport, motor en montage.) Maar nog blijf ik me kut voelen.

Het is een gave auto waar ieder vriendje van mij van heeft gezecht dat zij het een geweldige auto vinden. De 2 echte vriendjes die ik in mijn leven heb gehad, hebben ieders gedreigd de auto af te pakken als ze de kans kregen. zo gaaf en fijn vonden ze hem.

Gewoon kut dat het me nu weer overkomt en hoop gewoon beetje van mijn frustraties weg te scrijven met dit artikeltje.


 

nina toubale

Kassem Toubale, Léa Toubale, Pierrot Ducrot, Timothé Mercat, Yacine Toubale, Nadia Nuseibeh, Nolie Gaudesaboos, Camille Mercat, Tim Mercat, Oumaima El Idrissi, Ella Joy Lawrence, Reuben Hunt, Katie Lindsey Smith, Georgia Harris, Lee Beevers, Charlotte Sleet, Jessamy Lelliott, Kai Gittos, Stephanie Kirk, Becca Hawkins, Stephie Palmer, Athene Xenia Aristocleous, Charlotte Scott

Jessica Allen, Jj Monera, John Ndumbe, Josie S Hunter, Jumana Joseph, Justin Uzunovic, Kateryna Zuieva, Katie Southworth, Kinda Abu Taha, Kunjan Malde, Lama Wahbah, Lara Guimarães, Lara Guimarães, Lawrence Luke Folarin Potro, Lerryn Martin, Leyla Sherif, Leyla Sherif, Loïs Nicole Baker, Lottie Wilson, Lourans Omar, Lucy Burgess, Mahmud Hamid, Maisie Parsons, Marta Püssa, Mawj Ahmed, Meehir Shah, Megan Beckey, Meriem Alaoui Ismaili, Mjs Ba, Mo Ariyan Lent

Abduction Play, Abrasion Play, Accents, Age Play, Anal, Anal Beads, anal chastity, anal hooks, Anal Sex, Anal Stretching, anal training, androgyny, anime, Anonymous Encounters, armbinders, armpits, Art Erotica, artistic cutting, Asphyxiaphilia, Ass Play, Ass to Mouth, Ass worship, attention, Auralism