Feeling lost and confused…

I havent been involved much in kink for the last 7 months after splitting from my Dom. Ive been very busy looking after my Dad in those months so kink has taken a back seat in my life.

Thinking today how much I miss it yet I find myself feeling very lost in where I fit in. I no longer feel happy as a sub, yet I know Im not Domme, and deffo not a masochist! When I start looking for another partner in the new year Im not sure I will find anyone who will fit with me. Im not looking for a Dom, nor am I looking for a sub.

I want someone who can switch as a Top and bottom maybe. Im not really dominant nor am I a sadist. I love rope bondage, both being tied and trying my fledgling skills on a willing partner. Same goes with flogging, hot wax play, and sensation play. Im more into sensual and sensation play rather than pain play. I do enjoy some pain play, but thuddy over stingy.

When it comes to sex I have been raped in the past and therefore I do have major trigger issues, and havent enjoyed sex for the last 15 years. Thats not to say that with the right partner I wouldnt try to have sex again. But that person would have to be very understanding and patient.

 

Nina Toubale

 


Een moment

De wind huilt om het huis, binnen is het warm en werpen de kaarsen hun zacht licht door de kamer, schaduwen dansen op de muren.

Ik leun achterover en wacht tot je in de deuropening verschijnt. Ik denk even terug aan de ochtend toen een worp van een munt besloot wie welke rol zou nemen en draai ik mijn hoofd bij het kraken van de vloer.

Plotseling sta je voor me en vraag ik me weer eens af waarom ik verdien je in mijn leven te hebben.
Ik sta recht en neem je aan je hand mee naar het bed. Met een zachte maar doordachte beweging duw ik je achterover en pauzeer even als je je plaatsje zoekt.

Knipogend neem ik je zicht weg met de blinddoek die we samen uitzochten en leg ik het touw en de boeien naast je. Bijna onzichtbaar tril je nerveus als beetje bij beetje je vrijheid verdwijnt en je lot in mijn handen ligt.
Je vingers zoeken tevergeefs in het ijle naar de sluiting van de boeien als ik de touwen strakker trek en je alle hoop op ontsnappen ontneem.

Mijn vingers glijden over je lichaam, je reageert met een zachte kreun. Mijn hand rust op je been net buiten bereik van je kruis.

Ik blaas een zuchtje lucht over je tepel en kijk hoe je lijf direct reageert. “Je bent gemeen” ontsnapt aan je lippen. Ik grijns lichtjes en terwijl ik even in je tepel knijp fluister ik in je oor “lief gemeen”
Je duwt je hoofd achterover en je steekt je tong lachend uit als je mijn woorden hoort.

Op de achtergrond weerklinkt plots een alarm in de straat.

Ik open mijn ogen en kreun binnensmonds als ik de wekker uitschakel.

De laatste slaap verdrijvend vraag ik me af…..kruis je vandaag mijn pad?


nina toubale

 

Alice Dogruyol, Alice Sparkes, Anastasia Widyadari, Anna Booth, Annabelle Daumas, AnneSophie Antas, Camille Mercat, Carol Lunardi, Charli Beaumont, Charlotte Deguingand, Charlotte Berrystone, Dana Elliott, Dany Acevedo, Ellie Hardman, Ellie Lusher, Eva Clairambaud, Eva López Eiro, Georgia Tanner, Giovanna Kubota, Hannah Sinclair, Hortense Pl-Dn, Isabel Gorse, Julia Morel, Julia Smadja, Katty Walsh, Katya Smolko, Kiera Fitzgerald, Lais Harumi, Lauradele Sorcelle, Léa Coquelle, Linda Verger, Marine Cherki Nouveau, Meropi Stamna, Millie Short, Mireille Bahati Basubi, Morgane Talem, Naomi Mansana, Naomie Bhaveto, Natasha Packter, Noé Suzuki, Noémie Beriye, Nolie Gaudesaboos, Oumaima El Idrissi, Rose Borel, Roz Ina, Sofia Lighi, Viktorija Pociūtė, Vivien Buard, Albert Koala, Aldrich Li, Alex Vtdr, Alexis Bordeau, Amadou Seck, Charly Casen, David Tan, Elie Souarit, Fabien Tavares, Félix Gouriou, François-Xavier Peraldi, Gabriel Moos, Gayann Ngom, Geoffroy Plouviez, James Kirby, Jean Chapiro, Jean-Baptiste de Géry, Jemima Lucy Harris, Jonathan Poullain, Layla Daniel, Léo Castellote, Lewis Compton, Lucas Ritter, Marie-Valentine Chatterton, Mathew Bevan, Morgan Tang, Oscar Wendt, Pierre-Marie Muriani, Rachid Rassidi, Rei Perez del Valle, Reuben Attia, Rnd Mlrc, Robert Bone, Salim Taoui, Samuel Lancri, Stephane Del Pérugia, Tristan Deguingand, Victor Gomez, Lottie Butler, Abi Wallen, Curran Mcintosh, Jack Hames, Beth Taylor, Nazie Alvand

Café Rouge – Brighton Marina China Town2 TunTun’s Cafe Sam’s of Sevendials Grand Central Prezzo – Brighton Merkaba Brighton Las Iguanas – Brighton Giraffe – Brighton MADE FilFil Earth & Stars Cafe Noor

Kassem Toubale, Léa Toubale, Pierrot Ducrot, Timothé Mercat, Yacine Toubale, Nadia Nuseibeh, Nolie Gaudesaboos, Camille Mercat, Tim Mercat, Oumaima El Idrissi, Ella Joy Lawrence, Reuben Hunt, Lewis Compton, Divya Dullip, Crystalle Cox, Samia Awad, Sophia Barron-Edgley, Sophie Dobrev, Matt Pourzand, Dario Pourzand, Dinda Maharani Zulkarnain, Kamran Pourzand, Helena Pourzand, Mehdi Bakhtiari, Raziyeh Bakhtiari, Hossein Ali Bakhtiari, Mahshid Bakhtiari, Ramin Nikolas Bakhtiari Masoumeh Bakhtiari